Taigi, istorija prasidėjo 2002 metų rudenį kai mano tėvai įsigijo vr'ą. Komplektacija greičiausiai bazinė: Wolfsburge pagamintas 92 metų 2,8 VR6, 4/5 durų, pilnas elektros paketas, stoglangis, salonas skudurinis... Kai pirko jau buvo geltoni Koni reguliuojamo kietumo amortikai,R16 Aluette ratlankiai su Fulda Extremo padugnėm, galinis Powerful bakelis, sportinis Jamex oro filtras, siek tiek tiuningo salone ir pakankamai dropo, kad ramiai važiuojant Vilniaus arimais kliūt už kelio dangos
Veliau buvo sumontuota daugiau muzikos ir labiau pralaisvinta iÅ¡metimo sistema, paÅ¡alinant katalizatorių ir vidurinį bakelį. Toliau viskas butų kaip ir gerai jei ne italiÅ¡kų tiuningo žurnalų (pvz. "Maxi Tuning") įtaka, dėl ko buvo sumastytas "geras stailingas"
Toliau golfas buvo sėkmingai eksploatuojamas be galinio buferio iki 2006 balandžio, kai kažkoks pagėręs zekas įvažiavo į stovinčią prie namų maÅ¡iną taip, kad slenkstis susiraukÅ¡lėjo ir tarp durų iÅ¡nyko tarpai
Kadangi tuo metu kitų darbu buvo ligi ausų, tai kažkaip golfas liko stovėt garaže ir buvo lankomas labai retai
Į mano rankas jis perėjo maždaug prieÅ¡ du metus. Vaizdelis tada buvo tikrai nekoks...
Pagal turimo laisvo kiekį ir finansinius iÅ¡teklius buvo judamą į priekį. Pradėjau nuo svarbiausio: pakeičiau seną skylėtą radiatorių su didžiule duobe, sutvarkiau visus laÅ¡ėjimus iÅ¡ auÅ¡inimo sistemos ir aptvarkiau pravodkę po kapotu, suinstaliavau naujas Denso žvakes (didelis dėkui Tomiui
Su Eduardo pagalba (taip pat labai ačiū Eduardo tėvui
Dedant rastavkes buvo aptiktas ne itin malonus radinys...
Na ir paskui nesusilaikiau ir biÅ¡ki aprinkau kad pažiūrėt kaip atrodo
Veliau taip pat ne be nuotykių pakeisti tepalai į pusiau sintetinius Valvoline. Daugiau radinių...
Kadangi iÅ¡vaizda jo bus nelabai stock'inė, toliau tęsiami kėbuliniai darbai: daugmaž pabaigta kapoto forma
InžinieriÅ¡kai (pagal specialybę
Veliau terlionės...
Ir preliminarus rezultatas:
Tai va, kol kas tiek raÅ¡liavos iÅ¡ mano pusės. Bus ką parodyt, bus ir update'as
P.S.: Sory už kai kurių nuotraukų kokybę, bet ne visada yra fotikas