Plepalai apie PC, ju dalis ir operacines

Pokalbiai apie viską
Klubo draugas
User avatar
Posts: 524
Joined: 2006-03-16, 15:23

Plepalai apie PC, ju dalis ir operacines

Postby Andrius » 2007-09-25, 15:36

Tai va kolegos, vakar susileidau i kompa Vista, girdejau visokiu sudinu atsiliepimu, bet kol kas jokiu bug'u nepastebejau, nebent tai, kad maitinasi apie 25% ramo :roll: Gal ka jau ragavot sita daikta, ko galiu tiketis? Aisku turiu ir XP bet prie kompo buvo draiveriai tik vista sistemai, nors pagal parametrus kompas silpnokas vistai, bet dasimeciau dar giga ramo.
O kita beda, kad nusipirkau Asus'usa (i kuri vista ir suleista) o ten tokia parke, kad neveikia atjungus nuo maitinimo, tai siandien nuveziau i garantini (uzp**a kai taip nutinka). Aisku reikejo patikrinti pries perkant, bet ka as ten zinau, ijunge su laidu, viskas veikia, o akumas naujas neikrautas, supakuotas, maniau viskas chorosh. Pasirodo gaidys su vista :lol:
Beja BMS'as siulo toki daikta kaip graphic accelerator, kazkas panasaus i video plokste, bet instaliuojamas kaip priedas, gal kas jau bandet, gamintojo puslapyje rasoma, kad afigenas daiktas zaidimams :roll:
Girdėjote MANO ŽODĮ ©

Impreza WRX JDM ♠
ex MK2 G60 + powered by NOS

Naujokas
Posts: 7
Joined: 2007-05-30, 18:28

Postby Guoliukas3 » 2007-10-15, 17:29

Na greiciausiai BMS ejo kalba apie agea fx spartintuva..realiai jis afigienas ir yra nes visa fizika persimeta pas save o visa kita palieka tavo vaizdiaskai :) kas liestu Vista as asmeniskai naudojuosi nuo pat jos pradzios :) taciau turejau niuansu su draiveriukais o siaip tai ji man zymiai geresne uzh XP ne vien del to kad grazu o vien del to kad greiciau sukasi beabejo moderni sistema reikalauja modernaus PC taciau viskas atsiperka kai pradedama dirbti.. :) na mano kuklia nuomone turint 2GB ramo galima drasiai su Vista isdykauti :)

Klubo draugas
User avatar
Posts: 524
Joined: 2006-03-16, 15:23

Postby Andrius » 2007-10-16, 14:44

Guoliukas3 wrote::) na mano kuklia nuomone turint 2GB ramo galima drasiai su Vista isdykauti :)


Tai as taip ir padariau, isimeciau dar 1 giga ir viskas ten ok, nezinau kodel tokios kalbos sklinda, kad vista blogai. Beja girdejau, kad nuo vasario men microsoftas nebeprekiaus xp :roll: bus tik vista, zinoma tai nereiskia, kad staiga reikia pulti prie vistos, bet jei vis dar kas nori isigyti xp, reikia tuo pasirupinti :wink:

O ta daikta agea fx tai manau reikia susiveikti :wink:
Girdėjote MANO ŽODĮ ©

Impreza WRX JDM ♠
ex MK2 G60 + powered by NOS

VAG klubas
User avatar
Posts: 5873
Joined: 2006-03-16, 08:54
Location: Vilnius

Postby one » 2007-10-16, 14:46

Andrius wrote:Tai as taip ir padariau, isimeciau dar 1 giga ir viskas ten ok, nezinau kodel tokios kalbos sklinda, kad vista blogai.

jie ta vista(atsiprasant) instaliuoja jau ir i laptopus :x
Golf

Klubo draugas
User avatar
Posts: 524
Joined: 2006-03-16, 15:23

Postby Andrius » 2007-10-16, 14:53

one wrote:
Andrius wrote:Tai as taip ir padariau, isimeciau dar 1 giga ir viskas ten ok, nezinau kodel tokios kalbos sklinda, kad vista blogai.

jie ta vista(atsiprasant) instaliuoja jau ir i laptopus :x


aga, o ka daryti jei prie laptopo draiveriu kompaktas tik vista sistemai? is pradziu meginau atsisiusti draiverius is asuso servo, viska gavau, iskyrus base system device, ir uzsipi*k kad nori :evil:
Girdėjote MANO ŽODĮ ©

Impreza WRX JDM ♠
ex MK2 G60 + powered by NOS

Klubo draugas
User avatar
Posts: 524
Joined: 2006-03-16, 15:23

Postby Andrius » 2008-01-04, 14:21

Nezinau, kiek cia yra komputerastu, bet pamaniau, kad pries vezant kompa remontuoti pasitarsiu. Zodziu situacija tokia: supyliau monitoriu, pabanziau ijungti kompa, bet kadangi monikas nieko neberode isjungiau ir kita diena nusipirkau kita monitoriu, bet kompas vistiek negyvas. Isijungia, veikia ausintuvai, dega hardo ir power indikatoriai, bet nemegina krautis. Siaip manau, kad del monitoriaus negalejo taip nutikti, bet buna visko. Ka siulote patikrinti?
Girdėjote MANO ŽODĮ ©

Impreza WRX JDM ♠
ex MK2 G60 + powered by NOS

VAG klubas
User avatar
Posts: 5873
Joined: 2006-03-16, 08:54
Location: Vilnius

Postby one » 2008-01-04, 14:42

Andrius wrote:Nezinau, kiek cia yra komputerastu, bet pamaniau, kad pries vezant kompa remontuoti pasitarsiu. Zodziu situacija tokia: supyliau monitoriu, pabanziau ijungti kompa, bet kadangi monikas nieko neberode isjungiau ir kita diena nusipirkau kita monitoriu, bet kompas vistiek negyvas. Isijungia, veikia ausintuvai, dega hardo ir power indikatoriai, bet nemegina krautis. Siaip manau, kad del monitoriaus negalejo taip nutikti, bet buna visko. Ka siulote patikrinti?

gal naujo monitoriaus kalte: neijungtas, neprijungtas, sugedes ar t.t.?

bet sakyciau gedimas is serijos "buna visko". (zinau atveji, kai sudege kompas ispylus kavos ant klaviaturos)
Golf

Klubo draugas
User avatar
Posts: 524
Joined: 2006-03-16, 15:23

Postby Andrius » 2008-01-04, 14:45

one wrote:gal naujo monitoriaus kalte: neijungas, neprijungtas, sugedes ar t.t.?

bet sakyciau gedimas is serijos "buna visko". (zinau atveji, kai sudege kompas ispylus kavos ant klaviaturos)



Ne monitorius pajungtas, bet pastebejau, kad biosas kai kraunasi pyptelna, o dabar nieko. Gal ir bus tas variantas. O siaip gal zinai kokia taisykla kur kaip saridonas - gerai ir greitai. Jei vesiu i BMS'a tai be dvieu savaiciu nieko nebus, o man reikia jau vakar
Girdėjote MANO ŽODĮ ©

Impreza WRX JDM ♠
ex MK2 G60 + powered by NOS

VAG klubas
User avatar
Posts: 5873
Joined: 2006-03-16, 08:54
Location: Vilnius

Postby one » 2008-01-04, 14:47

Andrius wrote:Ne monitorius pajungtas, bet pastebejau, kad biosas kai kraunasi pyptelna, o dabar nieko. Gal ir bus tas variantas. O siaip gal zinai kokia taisykla kur kaip saridonas - gerai ir greitai. Jei vesiu i BMS'a tai be dvieu savaiciu nieko nebus, o man reikia jau vakar

skambink Tomiui, jis pries pora savaiciu veze kazkur taisyti savaji.
Golf

VAG klubas
User avatar
Posts: 5450
Joined: 2006-05-19, 21:33
Location: Vilnius

Postby Tomis » 2008-01-04, 17:20

Veziau ten kur ir pirkau, Algirdo g. pradzia, Pro Futura firmuke.

Pradedantysis
User avatar
Posts: 151
Joined: 2007-06-01, 17:04

Postby danise » 2008-01-04, 18:27

gali buti pelyte arba klaviatura atsijungus,todel ir pypteli kaip biosas kraunasi. O tai monitorius dabar rodo ?

Įsijautęs
User avatar
Posts: 439
Joined: 2006-10-24, 20:15
Location: Alytus - Kaunas

Postby Kambas » 2008-01-04, 18:56

mano senelism kazko sunkiai puskuoja :D
letai veikia, bet nzn kas cia jam yra, virusu lyg ir nera, o device manager isijungus rodo kad Raid controller neinstaliuotas driveris, noriu paklaust kas per daiktas tas RAID? ir kur ieskot jam driverio, bo prie kompo neturiu.

ir gal zinot kaip issprest tokia problema: cd-rom'as visus diskus ir cd, cd-r, cd-rw, dvd, dvd-r, skaito gerai, tuscio cd-r nepagauna? neranda visai disko. ar imanoma kazka suspaudyt ar cia cd-rom'o gedimas?
Audi a4 98 metu dalimis
860213914

Pradedantysis
Posts: 128
Joined: 2007-08-07, 12:56

Postby nanukasss » 2008-01-07, 23:39

galiu pasakyt tik del cd-romo, cia jau jis pats kaltas. Buvo tokia pati problema tik man dar retkarciais surasdavo, o kai noredavau ysirasyti kompakta man visa laika nutraukdavo per vidury kazkur... Tai teko keisti Cd-romcika :)

Naujokas
User avatar
Posts: 89
Joined: 2006-08-17, 11:49
Location: Vilnius

Postby buNNy » 2008-01-11, 20:09

Ant kiek girdejau vienas is Microsoft nesiekmingiausiu projektu:)

Klubo draugas
User avatar
Posts: 524
Joined: 2006-03-16, 15:23

Postby Andrius » 2008-03-25, 16:53

Kadangi ruošiuosi dideliam PC upgreidui, tai gal kam ko reikės: Firewire plokštes, creative 7.1 garso plokstes, Geforce 7600GS AGP (crysis netinkama :) )
O Užsisakiau štai ką:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... odelmenu=2
ir dar va ką:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=2& ... odelmenu=1
Girdėjote MANO ŽODĮ ©

Impreza WRX JDM ♠
ex MK2 G60 + powered by NOS

Next

Return to Paplepėkime

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests