12345 wrote: tu zinai kad per 5 sekundes ta zvake akyse perdega ?
xraly wrote:kur kebulo numeris iskaltas,tai desiniau ir zemiau prisukta prie skardos,tokia plastmase o i ja ateina 2 laidai o joje yra tokia plokstele aliumine,greiciausiai ji nudegus.
e-axis wrote:12345 wrote: tu zinai kad per 5 sekundes ta zvake akyse perdega ?
nu na***, nu jumoristas..... zvakes automobilyje ir po 30 sekundziu buna kaista. Kaista net ir pakaitinimo lemputei uzgesus.
Tu jas rankose laikydamas tikrinai ??????
12345 wrote:Manyciau del to kad sausas akumuliatorius buvo, siaip jame vandens netruksta ? Nes kraunant ir su buotiniu pakroveju, kai daug sroves duodi is karto, uzkaista klemos , normalu, todel neduodi didelio krovimo, letai ir krauni ,o pas tave jei buvo iskrautas, is karto gavo tiek sroves perl aidus ir pakaito...tuo labiau gamykla dejo 75 generatorius ,tu idejai 90, nera ko noret.. pas tave keliu amperu akumas ?
mantinijooo wrote: Gerai butu kad rasytu ant akumo... uzklijuota kad kalcio technologija, tipo meistras.lt dar pora kodu imustu ant akumo ir viskas, dar bandziau pagal tuos kodus surasti bet nieko... bet labai greitai uzkaito... o ten kur pliusas prie generatoriaus sukasi, tai verzles neimanoma buvo nulaikyti, pati generatoriu vos dvi sekundes imanoma paliesti, toks ikaites buvo ir per lb trumpa laika, cia minuciu klausimai kol ikaista. Cia vienas sake kad kitur problema gali buti... pats galvoju kad gal uztrumpinai su pliusu per korpusa generatoriaus gal kur nors ir iskepe koks diodas... nu reikes dar pasivazineti ir bus matyt ar toliau jis man kais
e-axis wrote:mantinijooo wrote: Gerai butu kad rasytu ant akumo... uzklijuota kad kalcio technologija, tipo meistras.lt dar pora kodu imustu ant akumo ir viskas, dar bandziau pagal tuos kodus surasti bet nieko... bet labai greitai uzkaito... o ten kur pliusas prie generatoriaus sukasi, tai verzles neimanoma buvo nulaikyti, pati generatoriu vos dvi sekundes imanoma paliesti, toks ikaites buvo ir per lb trumpa laika, cia minuciu klausimai kol ikaista. Cia vienas sake kad kitur problema gali buti... pats galvoju kad gal uztrumpinai su pliusu per korpusa generatoriaus gal kur nors ir iskepe koks diodas... nu reikes dar pasivazineti ir bus matyt ar toliau jis man kais
Kad kazkas generatoriuje negerai tai faktas. Normalus generatorius tikrai nekaista. Galimos problemos: generatoriaus guolis, pramustos apvijos, krovimo rele (kaip jau minejai: diodai)... Nors imanomas ir isorinio trumpinimo variantas bet mazai tiketinas.
12345 wrote:
guolis manau jei butu isejas jau nusipirkes butum pajutes sukdamas uz skyvo, pramustos apvijos ir krovimo rele - panelyje degtu lempute is karto, silpnai dega jei apvijos, as pats suedziau savo generatoriu taip kai keiciaus namie guoli![]()
na bet is klaidu mokaisi
. O del karscio tai mano generatorius irgi kaista gan labai ,aisku ne per minute , bet irgi ranka nelabai nulaikysi , o pas mane 75ah
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests